La UAB celebra sus 20 años de egiptología

Fotografía cedida por Núria Torras

 

20 ANYS D’EGIPTOLOGIA A LA UAB (1992 – 2012)

Aquest curs 2011-2012 els programes de postgrau en egiptologia de l’IEPOA de la UAB han fet 20 anys. Durant aquest temps, s’han impartit ininterrompudament titulacions oficials (màster oficial, programes de doctorat) i titulacions pròpies (màsters i diplomatures de postgrau). És des d’aquesta llarga experiència en la docència universitària de l’egiptologia que avui dia l’IEPOA de la UAB ofereix els seus quatre programes de postgrau en aquesta disciplina: el Màster Universitari Oficial en Llengua i Civilització de l’Antic Egipte, el Doctorat en Egiptologia, el Màster Propi en Egiptologia i la Diplomatura de Postgrau Pròpia en Iniciació a l’Egiptologia.

Estudia egiptologia amb nosaltres!

T’oferim la garantia d’una didàctica basada en els coneixements i mètodes egiptològics més actuals i d’una experiència docent àmplia i única en el panorama universitari català i espanyol.

Per a més informació del programa podeu consultar la pàgina de l’IEPOA-UAB: http://pagines.uab.cat/iepoa/

20 AÑOS DE EGIPTOLOGÍA EN LA UAB (1992 – 2012)

Este curso 2011-2012 los programas de postgrado en egiptología del IEPOA de la UAB han cumplido 20 años. Durante este tiempo, se han impartido ininterrumpidamente titulaciones oficiales (máster oficial, programas de doctorado) y titulaciones propias (masters y diplomaturas de postgrado). Es desde esta larga experiencia en la docencia universitaria de la egiptología que hoy en día el IEPOA de la UAB ofrece sus cuatro programes de postgrado en esta disciplina: el Máster Universitario Oficial en Lengua y Civilización del Antiguo Egipto, el Doctorado en Egiptología, el Máster Propio en Egiptología y la Diplomatura de Postgrado Propia en Iniciación a la Egiptología.

¡Estudia egiptología con nosotros!

Te ofrecemos la garantía de una didáctica basada en los conocimientos y métodos egiptológicos más actuales y de una experiencia docente amplia y única en el panorama universitario catalán y español.

Para más información podéis consultar la página del IEPOA-UAB: http://pagines.uab.cat/iepoa/

Articulos similares:

    Sin coincidencias

Licencia Creative Commons
La UAB celebra sus 20 años de egiptología por Elena Moragas Pascual, a excepción del contenido de terceros y de que se indique lo contrario, se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Spain Licencia.

About Elena Moragas Pascual

Sóc tècnica en Gestió administrativa i Grau superior en Restauració per ESHTSI (Escola Superior d'Hosteleria i Turisme Sant Ignasi Sarrià). Actualment compagino la meva feina amb els estudis de psicologia i Humanitas a la UOC. Sóc col.laboradora de radio a Radio Martorell. El motiu pel que estic aquí es perquè em fascina el món antic, descobert per primer cop l'any 2006 on la concepció del món que coneixia va canviar radicalment la meva visió de veure i viure la història. Sens dubte aquest ha estat un fet que ha marcat la meva vida acadèmica.

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *

Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD