5è Viatge a Turquia UOC: del 15 al 31 d’agost

«Per a Selma, importa poc que Turquia sigui república o monarquia, puix que, de totes maneres, ara Mustafà Kamal [= Ataturk] és el cap. En canvi, algunes decisions de qui encara segueix anomenant en el seu cor “Rosa d’Or” comencen a irritar-la. Especialment la ximpleria d’haver proclamat Ankara capital en comptes de l’aristocràtica Istanbul. Se’n parlava desde feia temps, però ningú no ho creia: com podia reemplaçar aquell poblet perdut en l’àrid altiplà d’Anatòlia la sumptuosa ciutat, orgull de l’Imperi? Enfilada en la punta de dos continents, Istanbul va néixer de l’oracle d’Apol·ló tretze segles abans de l’Hègira, modelada per les cultures de totes les civilitzacions, i s’havia convertit en una cruïlla única entre Orient i Occident. Però per a un home com Mustafà Kamal, les preguntes són un luxe; prefereix les respostes. El 13 d’octubre de 1923, Istanbul va perdre l’estatut mil·lenari que havia fet d’ella un dels centres del món…» (Kenizé Mourad, De part de la princesa morta).

Constantinoble, Bizanci, Istanbul; romans, bizantins, turcs. Tres cultures, dues religions i un símbol compartit: Santa Sofia. Palaus, mesquites, bazars, caravanserais, banys turcs, entre la Banya d’Or i el Bòsfor: Istanbul, punt de trobada d’Àsia i d’Europa, paradigma per als europeus dels segles XVI a XIX d’un Orient opulent, refinat, sibarita i alhora luxuriós, despòtic i temible. Els vestigis de Troia i els ressons llunyans d’herois i de tràgiques batalles, cantats en els versos immortals d’Homer i de Virgili. Les costes d’Àsia Menor entre el discurs mític i l’adveniment del discurs lògic: de l’altar de Zeus i el judici de Paris a la filosofia de Tales i l’urbanisme d’Hipòdam de Milet. L’esplendor de les ciutats gregues i romanes, amb els seus temples i edificis públics i la seva refinada cultura: Assos, Pèrgam, Èfes, Milet, Priene, Dídima, Afrodísies… Els paisatges captivadors de les valls de la Capadòcia, amb els seus capricis geològics, que semblen sortits de contes de fades. Les ciutats, els palaus i els santuaris reials dels hittites, els grans antagonistes de l’Egipte de Ramesses II. Banys (turcs, mediterranis, termals), bona taula, festa, artesania, lectures, xerrades, meditació, relax… i bona companyia!

VIATGE A TURQUIA – UOC (5ª ed.)

15-31 d’agost de 2011

PROGRAMA

p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { }

15 agost Vol Barcelona-Istanbul (TK 1852, 06:00-10:20)
16 agost Istanbul (I): Constantinoble-Bizanci, 1ª part: Museus arqueològics, cisterna de Yerebatan, hipòdrom, Museu del Mosaic, Petita Santa Sofia, Bucoleon i muralles marítimes
17 agost Istanbul (II): Constantinoble-Bizanci, 2ª part: Esglèsia de Pammakaristos, esglèsia de Chora, passejada per les muralles terrestres (palau de Tekfur, porta d’Egri, palau de Blaquernes, porta d’Edirne), muralla central, porta d’Or, aqueducte de Valent, Santa Sofia, torre gàlata
18 agost Istanbul (III): Istanbul, 1ª part: Mesquita de Solimà el Magnífic, Mesquita Blava, palau de Topkapi, mesquita de Sokollu, gran bazar
19 agost Istanbul (IV): Istanbul, 2ª part i Bòsfor: Bazar egipci, mesquites de Yeni i Rüstem Pasha. Navegació pel Bòsfor
20 agost Istanbul-estret dels Dardanels-Troia-Çanakkale
21 agost Çanakkale-Assos-Mont Ida-Ayvalik
22 agost Ayvalik-Pèrgam-Focea-Kusadasi
23 agost Èfes
24 agost Kusadasi-Priene-Milet-Dídima-Afrodísies-Pamukkale
25 agost Pamukkale-Konya (tekke de Mevlana)
26 agost Konya (Mesquita Alaeddin, Madrases Büyük Karatay y Ince Minare)-Capadòcia
27 agost Capadòcia (I): Paşabağ, Zelve, Dervent, Üç Güzeller, Avcilar, Göreme, Güvercinlik, fortalesa d’Üçhisar
28 agost Capadòcia (II): Vall de l’Ihlara (d’Ihlara a Yaprakhisar), ciutat subterrània de Kaimakli, Valls de Kizil Çukur y Güllü Dere, Çavuşin
29 agost Capadòcia-Hattusha-Yazilikaya-Alaça Hüyük-Yozgat
30 agost Yozgat-Ankara (Museu de les Civilitzacions Anatòliques i casc antic)
31 agost Vols Ankara-Istanbul (TK 2135, 11:00-12:05) i Istanbul-Barcelona (TK 1855, 14:00-16:35)

INFORMACIÓ GENERAL:

El viatge està concebut com unes “vacances culturals” i, tot i que està adreçat especialment als estudiants d’Humanitats de la UOC, és obert a tota la comunitat UOC, així com a familiars, acompanyants i amics externs a la universitat interessats en fer un viatge menys “turístic” i més “cultural”

Preu del viatge per persona: 2.070 €
(suplement habitació individual: 530 €)

Nota – Per a fer el viatge cal reunir, com a mínim, un grup de 30 persones. El màxim són 40 persones.

Inscripció i pagaments

La inscripció és oberta fins divendres 08 de juliol de 2011.

Per a inscriure’s, cal seguir les passes següents:

1) Omplir la butlleta d’inscripció que trobareu al final d’aquest document i remetre-la via campus virtual, com a fitxer adjunt, a la bústia d’Àngela Ureña Sánchez (aurena@uoc.edu), tutora dels Estudis d’Humanitats de la UOC. Cal enviar una butlleta per persona.

2) Esperar la confirmació per e-mail de la plaça o places.

3) Un cop rebuda la confirmació de la plaça o places, abonar per transferència bancària al c/c d’Image Tours la quantitat de 500 € per persona en concepte de dipòsit (vegeu Modalitat de pagament).

El preu del viatge inclou una assegurança de viatge bàsica (vegeu www.imagetours.es > Info general > Seguro básico). Si es desitja, es pot contractar opcionalment una assegurança completa, que cobreix, entre altres, les despeses per anul·lació del viatge (fins a 1.500 €) (vegeu www.imagetours.es > Info general > Seguro opcional). Aquesta assegurança té un cost afegit de 20 €. Si s’opta per contractar-la, caldrà fer-ho constar en la butlleta d’inscripció (casella 13) i l’import s’abonarà juntament amb el dipòsit, de manera que la quantitat total per transferir serà de 520 €.

4) Enviar per fax a Image Tours (93 265 37 97) el resguard de la transferència bancària.

La resta de l’import del viatge (1.570 €) s’abonarà també per transferència bancària al c/c d’Image Tours la setmana del 04 al 08 de juliol de 2011. També s’haurà d’enviar per fax a Image Tours el resguard de la transferència bancària.
Modalitat de pagament

Només transferència bancària al c/c d’Image Tours, majorista de viatges:
La Caixa 2100-3288-35-2200135915

Molt important! En els impresos de transferència s’han de fer constar clarament les dades següents:

a) Cognom del viatger que fa la transferència i nombre de places que paga (ex: Rius-3);
b) Les paraules clau: TURQUIA-UOC.

El preu del viatge inclou

Bitllets d’avió Barcelona-Istanbul i Ankara-Istanbul-Barcelona en vols regulars de la companyia Turkish Airlines
Taxes d’aeroport
Assegurança bàsica de viatge (www.imagetours.es > Info general > Seguro básico)
Istanbul: estada en hotel de 4 estrelles en règim d’allotjament en habitació doble i esmorzar, excepte la primera nit, en què també està inclòs el sopar
Itinerari: estada en hotels de 4/5 estrelles en règim d’allotjament en habitació doble i mitja pensió (esmorzar i sopar)
Autocar amb aire condicionat durant tot el recorregut
Professor acompanyant (Josep Cervelló, professor d’“Història I” de la UOC)
Guia local (infraestructura turística)
Propines (excepte al guia local)
Dossier de viatge

El preu del viatge no inclou

Visat (s’abonarà a destí). Preu: 15 €
Dinars i sopars a Istanbul (excepte el primer sopar) i begudes en els sopars durant l’itinerari. Compteu uns 100 € per persona
Entrades als recintes arqueològics i als museus. Compteu uns 100 € per persona (però vegeu més avall, nota 2)

Nota 1.- És molt útil portar l’International Student Identity Card (ISIC): en les entrades i en altres serveis pot suposar un 50% de descompte. Us el faran a qualsevol Punt d’Informació Juvenil de la Generalitat. No hi ha límit d’edat: l’única condició és estar matriculat d’algun tipus d’estudi. Documentació: resguard de matrícula, DNI i una fotografia.
Informació: http://www10.gencat.cat/sac/AppJava/servei_fitxa.jsp?codi=1649.

Nota 2.- Com en els viatges anteriors, estem tramitant un permís especial de reducció en els preus de les entrades per a tot el grup.

Nota 3.- El passaport ha de tenir una vigència mínima de sis mesos a partir de la data d’inici del viatge (és a dir, no ha de caducar abans de febrer de 2012).

Nota 4.- Es farà una àmplia sessió informativa sobre el viatge (programa, hotels, indumentària, calçat, costums, compres, medicaments, protecció solar…) el dissabte 09 de juliol de 2011 (concretarem el lloc i l’hora més endavant). Recordeu el consell de sempre: val la pena anar… “fent cames”!

ℼ佄呃偙⁅呈䱍倠䉕䥌⁃ⴢ⼯㍗⽃䐯䑔䠠䵔⁌⸴‰牔湡楳楴湯污⼯久㸢㰊呈䱍ਾ䠼䅅㹄ऊ䴼呅⁁呈偔䔭啑噉∽佃呎久ⵔ奔䕐•佃呎久㵔琢硥⽴瑨汭※档牡敳㵴瑵ⵦ∸ਾ㰉䥔䱔㹅⼼䥔䱔㹅ऊ䴼呅⁁䅎䕍∽䕇䕎䅒佔≒䌠乏䕔呎∽灏湥晏楦散漮杲㌠㈮†䰨湩硵∩ਾ㰉呓䱙⁅奔䕐∽整瑸振獳㸢ऊℼⴭऊ䀉慰敧笠洠牡楧㩮㈠浣素ऊ倉笠洠牡楧⵮潢瑴浯›⸰ㄲ浣素ऊⴭਾ㰉匯奔䕌ਾ⼼䕈䑁ਾ䈼䑏⁙䥄㵒䰢剔㸢㰊䕃呎剅ਾ㰉䅔䱂⁅䥗呄㵈㤵‸䕃䱌䅐䑄义㵇㤱䌠䱅卌䅐䥃䝎〽ਾउ䌼䱏圠䑉䡔㘽㸹ऊ㰉佃⁌䥗呄㵈㔴㸲ऊ㰉剔ਾउ㰉䑔圠䑉䡔㘽‹呓䱙㵅戢牯敤⵲潴㩰ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥戭瑯潴㩭ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥氭晥㩴ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥爭杩瑨›潮敮※慰摤湩ⵧ潴㩰〠浣※慰摤湩ⵧ潢瑴浯›挰㭭瀠摡楤杮氭晥㩴〠㔮浣※慰摤湩ⵧ楲桧㩴〠浣㸢ऊउ㰉⁐䱁䝉㵎䕃呎剅㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓ㄾ㰵匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓ਾउउ条獯㱴匯䅐㹎⼼但呎㰾倯ਾउ㰉启㹄ऊउ吼⁄䥗呄㵈㔴′呓䱙㵅㬢戠牯敤⵲潴㩰ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥戭瑯潴㩭ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥氭晥㩴ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥爭杩瑨›潮敮※慰摤湩ⵧ潴㩰〠浣※慰摤湩ⵧ潢瑴浯›挰㭭瀠摡楤杮氭晥㩴〠㔮浣※慰摤湩ⵧ楲桧㩴〠浣㸢ऊउ㰉⁐䱁䝉㵎啊呓䙉㹙䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢潖㱬匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓ਾउउ慂捲汥湯ⵡ獉慴扮汵⠠䭔ㄠ㔸ⰲ〠㨶〰ㄭ㨰〲㰩匯䅐㹎⼼但呎㰾倯ਾउ㰉启㹄ऊ㰉启㹒ऊ㰉剔ਾउ㰉䑔圠䑉䡔㘽‹呓䱙㵅㬢戠牯敤⵲潴㩰ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥戭瑯潴㩭ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥氭晥㩴ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥爭杩瑨›潮敮※慰摤湩ⵧ潴㩰〠浣※慰摤湩ⵧ潢瑴浯›挰㭭瀠摡楤杮氭晥㩴〠㔮浣※慰摤湩ⵧ楲桧㩴〠浣㸢ऊउ㰉⁐䱁䝉㵎䕃呎剅㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓ㄾ㰶匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓ਾउउ条獯㱴匯䅐㹎⼼但呎㰾倯ਾउ㰉启㹄ऊउ吼⁄䥗呄㵈㔴′呓䱙㵅㬢戠牯敤⵲潴㩰ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥戭瑯潴㩭ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥氭晥㩴ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥爭杩瑨›潮敮※慰摤湩ⵧ潴㩰〠浣※慰摤湩ⵧ潢瑴浯›挰㭭瀠摡楤杮氭晥㩴〠㔮浣※慰摤湩ⵧ楲桧㩴〠浣㸢ऊउ㰉⁐䱁䝉㵎啊呓䙉㹙䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢䈼䤾瑳湡畢੬उउ䤨㨩⼼㹂⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢ऊउ㰉匯䅐㹎⼼但呎㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢䈼䌾湯瑳湡楴潮汢ⵥ楂慺据Ⱪㄠꫂऊउ瀉牡㩴⼼㹂⼼偓乁㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓ਾउउ畍敳獵愠煲敵汯닃楧獣‬楣瑳牥慮搠⁥教敲慢慴Ɱ栠灩닃牤浯‬畍敳⁵敤੬उउ潍慳捩‬敐楴慴匠湡慴匠景慩‬畂潣敬湯椠洠牵污敬⁳慭썲璭浩獥⼼偓乁㰾䘯乏㹔⼼㹐ऊउ⼼䑔ਾउ⼼剔ਾउ吼㹒ऊउ吼⁄䥗呄㵈㤶匠奔䕌∽※潢摲牥琭灯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲潢瑴浯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲敬瑦›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲楲桧㩴渠湯㭥瀠摡楤杮琭灯›挰㭭瀠摡楤杮戭瑯潴㩭〠浣※慰摤湩ⵧ敬瑦›⸰挵㭭瀠摡楤杮爭杩瑨›挰≭ਾउउ值䄠䥌乇䌽久䕔㹒䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢㜱⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢ऊउ愉潧瑳⼼偓乁㰾䘯乏㹔⼼㹐ऊउ⼼䑔ਾउ㰉䑔圠䑉䡔㐽㈵匠奔䕌∽※潢摲牥琭灯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲潢瑴浯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲敬瑦›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲楲桧㩴渠湯㭥瀠摡楤杮琭灯›挰㭭瀠摡楤杮戭瑯潴㩭〠浣※慰摤湩ⵧ敬瑦›⸰挵㭭瀠摡楤杮爭杩瑨›挰≭ਾउउ值䄠䥌乇䨽单䥔奆㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓㰾㹂獉慴扮汵ऊउ⠉䥉㨩⼼㹂⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢ऊउ㰉匯䅐㹎⼼但呎㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢䈼䌾湯瑳湡楴潮汢ⵥ楂慺据㱩䈯㰾匯䅐㹎䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢䈼ⰾऊउ㈉ꫂ瀠牡㩴⼼㹂⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢ऊउ䔉杳썬玨慩搠⁥慐浭歡牡獩潴ⱳ攠杳썬玨慩搠⁥桃牯ⱡ瀠獡敳慪慤瀠牥氠獥ऊउ洉牵污敬⁳整牲獥牴獥⠠慰慬⁵敤吠步畦Ⱳ瀠牯慴搠胢䖙牧Ⱪ瀠污畡搠੥उउ求煡敵湲獥‬潰瑲⁡馀摅物敮Ⱙ洠牵污慬挠湥牴污‬潰瑲⁡馀牏ਬउउ煡敵畤瑣⁥敤嘠污湥ⱴ匠湡慴匠景慩‬潴牲⁥썧沠瑡㱡匯䅐㹎⼼但呎㰾倯ਾउ㰉启㹄ऊ㰉启㹒ऊ㰉剔ਾउ㰉䑔圠䑉䡔㘽‹呓䱙㵅㬢戠牯敤⵲潴㩰ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥戭瑯潴㩭ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥氭晥㩴ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥爭杩瑨›潮敮※慰摤湩ⵧ潴㩰〠浣※慰摤湩ⵧ潢瑴浯›挰㭭瀠摡楤杮氭晥㩴〠㔮浣※慰摤湩ⵧ楲桧㩴〠浣㸢ऊउ㰉⁐䱁䝉㵎䕃呎剅㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓ㄾ㰸匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓ਾउउ条獯㱴匯䅐㹎⼼但呎㰾倯ਾउ㰉启㹄ऊउ吼⁄䥗呄㵈㔴′呓䱙㵅㬢戠牯敤⵲潴㩰ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥戭瑯潴㩭ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥氭晥㩴ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥爭杩瑨›潮敮※慰摤湩ⵧ潴㩰〠浣※慰摤湩ⵧ潢瑴浯›挰㭭瀠摡楤杮氭晥㩴〠㔮浣※慰摤湩ⵧ楲桧㩴〠浣㸢ऊउ㰉⁐䱁䝉㵎啊呓䙉㹙䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢䈼䤾瑳湡畢੬उउ䤨䥉㨩䤠瑳湡畢㱬䈯㰾匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓㰾㹂ਬउउ숱₪慰瑲›⼼㹂⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢敍煳極慴ऊउ搉⁥潓楬썭₠汥䴠条썮暭捩‬敍煳極慴䈠慬慶‬慰慬⁵敤吠灯慫楰ਬउउ敭煳極慴搠⁥潓潫汬Ⱶ朠慲慢慺㱲匯䅐㹎⼼但呎㰾倯ਾउ㰉启㹄ऊ㰉启㹒ऊ㰉剔ਾउ㰉䑔圠䑉䡔㘽‹呓䱙㵅㬢戠牯敤⵲潴㩰ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥戭瑯潴㩭ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥氭晥㩴ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥爭杩瑨›潮敮※慰摤湩ⵧ潴㩰〠浣※慰摤湩ⵧ潢瑴浯›挰㭭瀠摡楤杮氭晥㩴〠㔮浣※慰摤湩ⵧ楲桧㩴〠浣㸢ऊउ㰉⁐䱁䝉㵎䕃呎剅㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓ㄾ㰹匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓ਾउउ条獯㱴匯䅐㹎⼼但呎㰾倯ਾउ㰉启㹄ऊउ吼⁄䥗呄㵈㔴′呓䱙㵅㬢戠牯敤⵲潴㩰ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥戭瑯潴㩭ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥氭晥㩴ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥爭杩瑨›潮敮※慰摤湩ⵧ潴㩰〠浣※慰摤湩ⵧ潢瑴浯›挰㭭瀠摡楤杮氭晥㩴〠㔮浣※慰摤湩ⵧ楲桧㩴〠浣㸢ऊउ㰉⁐䱁䝉㵎啊呓䙉㹙䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢䈼䤾瑳湡畢੬उउ䤨⥖㰺䈯㰾匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓ਾउउ⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢䈼䤾瑳湡畢ⱬऊउ㈉ꫂ瀠牡⁴⁩썂玲潦㩲⼼㹂⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢ऊउ䈉穡牡攠楧捰Ⱪ洠獥畱瑩獥搠⁥教楮椠删볃瑳浥倠獡慨㰮匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓ਾउउ慎敶慧楣돃瀠汥䈠닃晳牯⼼偓乁㰾䘯乏㹔⼼㹐ऊउ⼼䑔ਾउ⼼剔ਾउ吼㹒ऊउ吼⁄䥗呄㵈㤶匠奔䕌∽※潢摲牥琭灯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲潢瑴浯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲敬瑦›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲楲桧㩴渠湯㭥瀠摡楤杮琭灯›挰㭭瀠摡楤杮戭瑯潴㩭〠浣※慰摤湩ⵧ敬瑦›⸰挵㭭瀠摡楤杮爭杩瑨›挰≭ਾउउ值䄠䥌乇䌽久䕔㹒䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢〲⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢ऊउ愉潧瑳⼼偓乁㰾䘯乏㹔⼼㹐ऊउ⼼䑔ਾउ㰉䑔圠䑉䡔㐽㈵匠奔䕌∽※潢摲牥琭灯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲潢瑴浯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲敬瑦›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲楲桧㩴渠湯㭥瀠摡楤杮琭灯›挰㭭瀠摡楤杮戭瑯潴㩭〠浣※慰摤湩ⵧ敬瑦›⸰挵㭭瀠摡楤杮爭杩瑨›挰≭ਾउउ值䄠䥌乇䨽单䥔奆㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓䤾瑳湡畢㱬匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓㰾㹂攭瑳敲ੴउउ敤獬䐠牡慤敮獬吭潲慩㰭䈯㰾匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓쌾憇慮歫污㱥匯䅐㹎⼼但呎㰾倯ਾउ㰉启㹄ऊ㰉启㹒ऊ㰉剔ਾउ㰉䑔圠䑉䡔㘽‹呓䱙㵅㬢戠牯敤⵲潴㩰ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥戭瑯潴㩭ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥氭晥㩴ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥爭杩瑨›潮敮※慰摤湩ⵧ潴㩰〠浣※慰摤湩ⵧ潢瑴浯›挰㭭瀠摡楤杮氭晥㩴〠㔮浣※慰摤湩ⵧ楲桧㩴〠浣㸢ऊउ㰉⁐䱁䝉㵎䕃呎剅㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓㈾㰱匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓ਾउउ条獯㱴匯䅐㹎⼼但呎㰾倯ਾउ㰉启㹄ऊउ吼⁄䥗呄㵈㔴′呓䱙㵅㬢戠牯敤⵲潴㩰ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥戭瑯潴㩭ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥氭晥㩴ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥爭杩瑨›潮敮※慰摤湩ⵧ潴㩰〠浣※慰摤湩ⵧ潢瑴浯›挰㭭瀠摡楤杮氭晥㩴〠㔮浣※慰摤湩ⵧ楲桧㩴〠浣㸢ऊउ㰉⁐䱁䝉㵎啊呓䙉㹙䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢蟃湡歡慫敬㰭匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓㰾㹂獁潳㱳䈯㰾匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓ⴾ⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢䈼䴾湯ੴउउ摉ⵡ⼼㹂⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢祁慶楬㱫匯䅐㹎⼼但呎㰾倯ਾउ㰉启㹄ऊ㰉启㹒ऊ㰉剔ਾउ㰉䑔圠䑉䡔㘽‹呓䱙㵅㬢戠牯敤⵲潴㩰ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥戭瑯潴㩭ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥氭晥㩴ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥爭杩瑨›潮敮※慰摤湩ⵧ潴㩰〠浣※慰摤湩ⵧ潢瑴浯›挰㭭瀠摡楤杮氭晥㩴〠㔮浣※慰摤湩ⵧ楲桧㩴〠浣㸢ऊउ㰉⁐䱁䝉㵎䕃呎剅㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓㈾㰲匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓ਾउउ条獯㱴匯䅐㹎⼼但呎㰾倯ਾउ㰉启㹄ऊउ吼⁄䥗呄㵈㔴′呓䱙㵅㬢戠牯敤⵲潴㩰ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥戭瑯潴㩭ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥氭晥㩴ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥爭杩瑨›潮敮※慰摤湩ⵧ潴㩰〠浣※慰摤湩ⵧ潢瑴浯›挰㭭瀠摡楤杮氭晥㩴〠㔮浣※慰摤湩ⵧ楲桧㩴〠浣㸢ऊउ㰉⁐䱁䝉㵎啊呓䙉㹙䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢祁慶楬⵫⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢䈼倾ꣃ杲浡⼼㹂⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢㰭匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓㰾㹂潆散ⵡ⼼㹂⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢畋慳慤楳⼼偓乁㰾䘯乏㹔⼼㹐ऊउ⼼䑔ਾउ⼼剔ਾउ吼㹒ऊउ吼⁄䥗呄㵈㤶匠奔䕌∽※潢摲牥琭灯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲潢瑴浯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲敬瑦›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲楲桧㩴渠湯㭥瀠摡楤杮琭灯›挰㭭瀠摡楤杮戭瑯潴㩭〠浣※慰摤湩ⵧ敬瑦›⸰挵㭭瀠摡楤杮爭杩瑨›挰≭ਾउउ值䄠䥌乇䌽久䕔㹒䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢㌲⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢ऊउ愉潧瑳⼼偓乁㰾䘯乏㹔⼼㹐ऊउ⼼䑔ਾउ㰉䑔圠䑉䡔㐽㈵匠奔䕌∽※潢摲牥琭灯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲潢瑴浯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲敬瑦›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲楲桧㩴渠湯㭥瀠摡楤杮琭灯›挰㭭瀠摡楤杮戭瑯潴㩭〠浣※慰摤湩ⵧ敬瑦›⸰挵㭭瀠摡楤杮爭杩瑨›挰≭ਾउउ值䄠䥌乇䨽单䥔奆㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓㰾㹂裃⼼㹂⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢䈼显獥⼼㹂⼼偓乁㰾䘯乏㹔⼼㹐ऊउ⼼䑔ਾउ⼼剔ਾउ吼㹒ऊउ吼⁄䥗呄㵈㤶匠奔䕌∽※潢摲牥琭灯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲潢瑴浯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲敬瑦›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲楲桧㩴渠湯㭥瀠摡楤杮琭灯›挰㭭瀠摡楤杮戭瑯潴㩭〠浣※慰摤湩ⵧ敬瑦›⸰挵㭭瀠摡楤杮爭杩瑨›挰≭ਾउउ值䄠䥌乇䌽久䕔㹒䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢㐲⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢ऊउ愉潧瑳⼼偓乁㰾䘯乏㹔⼼㹐ऊउ⼼䑔ਾउ㰉䑔圠䑉䡔㐽㈵匠奔䕌∽※潢摲牥琭灯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲潢瑴浯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲敬瑦›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲楲桧㩴渠湯㭥瀠摡楤杮琭灯›挰㭭瀠摡楤杮戭瑯潴㩭〠浣※慰摤湩ⵧ敬瑦›⸰挵㭭瀠摡楤杮爭杩瑨›挰≭ਾउउ值䄠䥌乇䨽单䥔奆㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓䬾獵摡獡⵩⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢䈼倾楲湥ⵥ楍敬⵴썄播浩㱡䈯㰾匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓ⴾ⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢䈼䄾牦摯귃楳獥⼼㹂⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢倭浡歵慫敬⼼偓乁㰾䘯乏㹔⼼㹐ऊउ⼼䑔ਾउ⼼剔ਾउ吼㹒ऊउ吼⁄䥗呄㵈㤶匠奔䕌∽※潢摲牥琭灯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲潢瑴浯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲敬瑦›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲楲桧㩴渠湯㭥瀠摡楤杮琭灯›挰㭭瀠摡楤杮戭瑯潴㩭〠浣※慰摤湩ⵧ敬瑦›⸰挵㭭瀠摡楤杮爭杩瑨›挰≭ਾउउ值䄠䥌乇䌽久䕔㹒䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢㔲⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢ऊउ愉潧瑳⼼偓乁㰾䘯乏㹔⼼㹐ऊउ⼼䑔ਾउ㰉䑔圠䑉䡔㐽㈵匠奔䕌∽※潢摲牥琭灯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲潢瑴浯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲敬瑦›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲楲桧㩴渠湯㭥瀠摡楤杮琭灯›挰㭭瀠摡楤杮戭瑯潴㩭〠浣※慰摤湩ⵧ敬瑦›⸰挵㭭瀠摡楤杮爭杩瑨›挰≭ਾउउ值䄠䥌乇䨽单䥔奆㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓㰾㹂慐畭歫污㱥䈯㰾匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓ⴾ⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢䈼䬾湯慹ऊउ㰉䈯㰾匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓⠾整歫੥उउ敤䴠癥慬慮㰩匯䅐㹎⼼但呎㰾倯ਾउ㰉启㹄ऊ㰉启㹒ऊ㰉剔ਾउ㰉䑔圠䑉䡔㘽‹呓䱙㵅㬢戠牯敤⵲潴㩰ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥戭瑯潴㩭ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥氭晥㩴ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥爭杩瑨›潮敮※慰摤湩ⵧ潴㩰〠浣※慰摤湩ⵧ潢瑴浯›挰㭭瀠摡楤杮氭晥㩴〠㔮浣※慰摤湩ⵧ楲桧㩴〠浣㸢ऊउ㰉⁐䱁䝉㵎䕃呎剅㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓㈾㰶匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓ਾउउ条獯㱴匯䅐㹎⼼但呎㰾倯ਾउ㰉启㹄ऊउ吼⁄䥗呄㵈㔴′呓䱙㵅㬢戠牯敤⵲潴㩰ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥戭瑯潴㩭ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥氭晥㩴ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥爭杩瑨›潮敮※慰摤湩ⵧ潴㩰〠浣※慰摤湩ⵧ潢瑴浯›挰㭭瀠摡楤杮氭晥㩴〠㔮浣※慰摤湩ⵧ楲桧㩴〠浣㸢ऊउ㰉⁐䱁䝉㵎啊呓䙉㹙䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢䈼䬾湯慹⼼㹂⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢䈼ਾउउ⼼㹂⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢㰨匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓䴾獥畱瑩੡उउ汁敡摤湩‬慍牤獡獥䈠볃썹殼䬠牡瑡祡礠䤠据⁥楍慮敲⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢⴩慃慰썤掲慩⼼偓乁㰾䘯乏㹔⼼㹐ऊउ⼼䑔ਾउ⼼剔ਾउ吼㹒ऊउ吼⁄䥗呄㵈㤶匠奔䕌∽※潢摲牥琭灯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲潢瑴浯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲敬瑦›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲楲桧㩴渠湯㭥瀠摡楤杮琭灯›挰㭭瀠摡楤杮戭瑯潴㩭〠浣※慰摤湩ⵧ敬瑦›⸰挵㭭瀠摡楤杮爭杩瑨›挰≭ਾउउ值䄠䥌乇䌽久䕔㹒䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢㜲⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢ऊउ愉潧瑳⼼偓乁㰾䘯乏㹔⼼㹐ऊउ⼼䑔ਾउ㰉䑔圠䑉䡔㐽㈵匠奔䕌∽※潢摲牥琭灯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲潢瑴浯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲敬瑦›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲楲桧㩴渠湯㭥瀠摡楤杮琭灯›挰㭭瀠摡楤杮戭瑯潴㩭〠浣※慰摤湩ⵧ敬瑦›⸰挵㭭瀠摡楤杮爭杩瑨›挰≭ਾउउ值䄠䥌乇䨽单䥔奆㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓㰾㹂慃慰썤㲲䈯㰾匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓㰾㹂楣੡उउ䤨㨩㰠䈯㰾匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓倾액憟慢鿄ਬउउ敚癬ⱥ䐠牥敶瑮‬鳃ꟃ䜠볃敺汬牥‬癁楣慬Ⱳ䜠뛃敲敭‬썇皼牥楣汮歩ਬउउ⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢潦瑲污獥੡उउ馀鳃ꟃ楨慳㱲匯䅐㹎⼼但呎㰾倯ਾउ㰉启㹄ऊ㰉启㹒ऊ㰉剔ਾउ㰉䑔圠䑉䡔㘽‹呓䱙㵅㬢戠牯敤⵲潴㩰ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥戭瑯潴㩭ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥氭晥㩴ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥爭杩瑨›潮敮※慰摤湩ⵧ潴㩰〠浣※慰摤湩ⵧ潢瑴浯›挰㭭瀠摡楤杮氭晥㩴〠㔮浣※慰摤湩ⵧ楲桧㩴〠浣㸢ऊउ㰉⁐䱁䝉㵎䕃呎剅㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓㈾㰸匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓ਾउउ条獯㱴匯䅐㹎⼼但呎㰾倯ਾउ㰉启㹄ऊउ吼⁄䥗呄㵈㔴′呓䱙㵅㬢戠牯敤⵲潴㩰ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥戭瑯潴㩭ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥氭晥㩴ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥爭杩瑨›潮敮※慰摤湩ⵧ潴㩰〠浣※慰摤湩ⵧ潢瑴浯›挰㭭瀠摡楤杮氭晥㩴〠㔮浣※慰摤湩ⵧ楲桧㩴〠浣㸢ऊउ㰉⁐䱁䝉㵎啊呓䙉㹙䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢䈼䌾灡摡닃⼼㹂⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢䈼挾慩ऊउ⠉䥉㨩㰠䈯㰾匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓嘾污੬उउ敤氠胢䦙汨牡⁡搨胢䦙汨牡⁡⁡慙牰歡楨慳⥲‬楣瑵瑡猠扵整牲ꃃ楮⁡敤ऊउ䬉楡慭汫Ⱪ嘠污獬搠⁥楋楺蟃歵牵礠䜠볃汬볃䐠牥ⱥ쌠憇當鿅湩⼼偓乁㰾䘯乏㹔⼼㹐ऊउ⼼䑔ਾउ⼼剔ਾउ吼㹒ऊउ吼⁄䥗呄㵈㤶匠奔䕌∽※潢摲牥琭灯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲潢瑴浯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲敬瑦›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲楲桧㩴渠湯㭥瀠摡楤杮琭灯›挰㭭瀠摡楤杮戭瑯潴㩭〠浣※慰摤湩ⵧ敬瑦›⸰挵㭭瀠摡楤杮爭杩瑨›挰≭ਾउउ值䄠䥌乇䌽久䕔㹒䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢㤲⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢ऊउ愉潧瑳⼼偓乁㰾䘯乏㹔⼼㹐ऊउ⼼䑔ਾउ㰉䑔圠䑉䡔㐽㈵匠奔䕌∽※潢摲牥琭灯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲潢瑴浯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲敬瑦›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲楲桧㩴渠湯㭥瀠摡楤杮琭灯›挰㭭瀠摡楤杮戭瑯潴㩭〠浣※慰摤湩ⵧ敬瑦›⸰挵㭭瀠摡楤杮爭杩瑨›挰≭ਾउउ值䄠䥌乇䨽单䥔奆㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓䌾灡摡닃⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢楣ⵡ⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢䈼䠾瑡畴桳ⵡ慙楺楬慫慹䄭慬ꟃ੡उउ썈禼볃⵫⼼㹂⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢潙杺瑡⼼偓乁㰾䘯乏㹔⼼㹐ऊउ⼼䑔ਾउ⼼剔ਾउ吼㹒ऊउ吼⁄䥗呄㵈㤶匠奔䕌∽※潢摲牥琭灯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲潢瑴浯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲敬瑦›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲楲桧㩴渠湯㭥瀠摡楤杮琭灯›挰㭭瀠摡楤杮戭瑯潴㩭〠浣※慰摤湩ⵧ敬瑦›⸰挵㭭瀠摡楤杮爭杩瑨›挰≭ਾउउ值䄠䥌乇䌽久䕔㹒䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢〳⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢ऊउ愉潧瑳⼼偓乁㰾䘯乏㹔⼼㹐ऊउ⼼䑔ਾउ㰉䑔圠䑉䡔㐽㈵匠奔䕌∽※潢摲牥琭灯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲潢瑴浯›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲敬瑦›瀱⁸潳楬⁤〣〰〰㬰戠牯敤⵲楲桧㩴渠湯㭥瀠摡楤杮琭灯›挰㭭瀠摡楤杮戭瑯潴㩭〠浣※慰摤湩ⵧ敬瑦›⸰挵㭭瀠摡楤杮爭杩瑨›挰≭ਾउउ值䄠䥌乇䨽单䥔奆㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓夾穯慧⵴⼼偓乁㰾䘯乏㹔䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢䈼䄾歮牡㱡䈯㰾匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓ਾउउ䴨獵略搠⁥敬⁳楃楶楬穴捡潩獮䄠慮썴沲煩敵⁳⁩慣捳愠瑮捩㰩匯䅐㹎⼼但呎㰾倯ਾउ㰉启㹄ऊ㰉启㹒ऊ㰉剔ਾउ㰉䑔圠䑉䡔㘽‹呓䱙㵅㬢戠牯敤⵲潴㩰ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥戭瑯潴㩭ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥氭晥㩴ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥爭杩瑨›潮敮※慰摤湩ⵧ潴㩰〠浣※慰摤湩ⵧ潢瑴浯›挰㭭瀠摡楤杮氭晥㩴〠㔮浣※慰摤湩ⵧ楲桧㩴〠浣㸢ऊउ㰉⁐䱁䝉㵎䕃呎剅㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓㌾㰱匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓ਾउउ条獯㱴匯䅐㹎⼼但呎㰾倯ਾउ㰉启㹄ऊउ吼⁄䥗呄㵈㔴′呓䱙㵅㬢戠牯敤⵲潴㩰ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥戭瑯潴㩭ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥氭晥㩴ㄠ硰猠汯摩⌠〰〰〰※潢摲牥爭杩瑨›潮敮※慰摤湩ⵧ潴㩰〠浣※慰摤湩ⵧ潢瑴浯›挰㭭瀠摡楤杮氭晥㩴〠㔮浣※慰摤湩ⵧ楲桧㩴〠浣㸢ऊउ㰉⁐䱁䝉㵎啊呓䙉㹙䘼乏⁔䥓䕚㈽匠奔䕌∽潦瑮猭穩㩥ㄠ瀱≴㰾偓乁䰠乁㵇挢ⵡ卅㸢潖㱬匯䅐㹎⼼但呎㰾但呎匠婉㵅′呓䱙㵅昢湯⵴楳敺›ㄱ瑰㸢匼䅐⁎䅌䝎∽慣䔭≓猾ऊउ䄉歮牡ⵡ獉慴扮汵⠠䭔㈠㌱ⰵㄠ㨱〰ㄭ㨲㔰
⁩獉慴扮汵䈭牡散潬慮⠠䭔ऊउㄉ㔸ⰵㄠ㨴〰ㄭ㨶㔳㰩匯䅐㹎⼼但呎㰾倯ਾउ㰉启㹄ऊ㰉启㹒ऊ⼼䅔䱂㹅㰊䌯久䕔㹒㰊䈯䑏㹙㰊䠯䵔㹌

Articulos similares:

Licencia Creative Commons
5è Viatge a Turquia UOC: del 15 al 31 d’agost por Elena Moragas Pascual, a excepción del contenido de terceros y de que se indique lo contrario, se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Spain Licencia.

About Elena Moragas Pascual

Sóc tècnica en Gestió administrativa i Grau superior en Restauració per ESHTSI (Escola Superior d'Hosteleria i Turisme Sant Ignasi Sarrià). Actualment compagino la meva feina amb els estudis de psicologia i Humanitas a la UOC. Sóc col.laboradora de radio a Radio Martorell. El motiu pel que estic aquí es perquè em fascina el món antic, descobert per primer cop l'any 2006 on la concepció del món que coneixia va canviar radicalment la meva visió de veure i viure la història. Sens dubte aquest ha estat un fet que ha marcat la meva vida acadèmica.

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *

Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD