Actualización web Ramón Alcoberro [Dossier Mitologia]

alcoberro filosofia

Ahí os envio una actualización sobre la web de Ramón Alcoberro:

Benvolguts amics, coneguts i saludats de http://www.alcoberro.info

Només uns mots per comunicar-vos que dins l’apartat de la meva plana de filosofia i pensament que actualment ja sobrepassa els 600 arxius diferents, i especificament dins l’apartat referit a la Grècia clàssica:

http://www.alcoberro.info/planes/greciaindex.htm hem afegit un nou Dossier que esperem us sigui útil.

El nou Dossier Mitologia intenta explicar el sentit general del mite (i específicament alguns elements del mite grec). Són 14 articles, amb molta voluntat didàctica, producte (sumat) de diversos anys de treball d’un seminari privat i d’activitats escolars que espero que us puguin interessar. Ho trobareu a l’adreça web: http://www.alcoberro.info/planes/mitologia0.html

Gràcies per donar-hi un cop d’ull i per fer circular aquests materials. Espero que puguin ajudar tant als estudiants de la UOC com a molts professors de Secundària que, en condicions sovint molt dures, estan defensant les humanitats. Tant de bo puguin aprofitar alguns materials.

Articulos similares:

Licencia Creative Commons
Actualización web Ramón Alcoberro [Dossier Mitologia] por Revista de Humanidades Sárasuatī , a excepción del contenido de terceros y de que se indique lo contrario, se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Spain Licencia.

About Revista de Humanidades Sárasuatī

La revista de Humanidades Sárasuatī tiene una función divulgativa sobre todas aquellas áreas que estén relacionadas con los ámbitos de las Humanidades. Desde una serie de artículos académicos, hasta una agenda cultural bajo la responsabilidad del comité editorial, Sárasuatī intenta mostrar una visión abierta del mundo a través de sus colaboradores. Esta revista sin ánimo de lucro y totalmente gratuita se puede consultar también en su formato digital en PDF.

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *

Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD