Conferència: “El compromís”

 

Título: Conferència: “El compromís”

Lugar: CCCB

Link out: Click here

 

 

 

Descripción: El proper dilluns 7 de febrer a les 19:30 h el filòsof comunitarista jueu i americà Avishai Margalit impartirà al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) una conferència titulada “El compromís”, basada en el seu últim llibre On Compromise and Rotten Compromises (Polity Press).

Avishai Margalit és un dels filòsofs més importants en l’ambit de les ètiques comunitaristes i de la teoria política conservadora arreu del món. Llibres seus com La sociedad decente (Paidos) o La ética del recuerdo (Herder) són ja clàssics del segle 20. No és que aquesta manera de fer ètica sigui ni de lluny la que més m’interessa, però si podeu assistir a la seva confe de ben segur us resultarà suggerent, àdhuc si no hi esteu d’acord. Si podeu, no us el perdeu – i feu córrer la convocatòria entre gent interessada.

Gràcies.

Mail de RAMON ALCOBERRO i PERICAY

 

Hora de Inicio: 19:30
Data: 07-02-2011

Articulos similares:

Licencia Creative Commons
Conferència: “El compromís” por Revista de Humanidades Sárasuatī , a excepción del contenido de terceros y de que se indique lo contrario, se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Spain Licencia.

About Revista de Humanidades Sárasuatī

La revista de Humanidades Sárasuatī tiene una función divulgativa sobre todas aquellas áreas que estén relacionadas con los ámbitos de las Humanidades. Desde una serie de artículos académicos, hasta una agenda cultural bajo la responsabilidad del comité editorial, Sárasuatī intenta mostrar una visión abierta del mundo a través de sus colaboradores. Esta revista sin ánimo de lucro y totalmente gratuita se puede consultar también en su formato digital en PDF.

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *

Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD