M. Duarte

Mayte Duarte

IF

Nascuda a la Ciutat Comtal i en ple fenòmen Baby Boom (1962).
Hi ha qui ha anomenat a la meva generació com a la Generació X.
La meva opinió és que va ser una generació ni millor, ni pitjor..diferent.
Vàrem trencar totes les prohibicions, ho vam provar tot, el món era quelcom que volguéssim
que fos, tant sols depenia de nosaltres, tot estava per fer.
El món actual en el que ens trobem és el resultat d’aquesta inabastable equació canviant.
Crec que realment pertanyo a una generació que som energia pura en transformació constant.
No teníem res, ho vàrem construir tot, no tot serveix i no tot es pot tenir al mateix moment.
Hem estat binaris en constant desenvolupament.
Un retret?
Molts han estat pares sense deixar de ser fills i ara en paguem la factura, es passa del prohibit prohibir a prohibir i regular-ho tot.
Amb els nostres antecedents no ens pertoca ser paternalistes. Toca tornar a començar, tornar a construir, assumir errades i responsabilitats i seguir caminant…
Encara vull ser la primera Psicohistòriadora del planeta, terraformar les galàxies i contemplar amb bona companyia la multiplicitat de plans d’un univers fractal.
Encara vull ser Leonardo da Vinci, quant sigui gran.
Sí, jo també vull ser gran i, el meu somni segueix ple de llambordes.
www.mayteduarte.com Llicenciada en Humanitats (UOC) la meva tesis ha estat en l’àmbit de l’Antropologia social i religiosa. El meu objecte d’estudi de Màster i Doctorat és L’homo tecnològicus: què és lo humà. Aprofitant els coneixements acadèmics per donar aplicacions pràctiques socials, polítiques i científiques a diversos grups a Facebook com administradora. Editora de la Revista Digital d’Humanitats Sàrasuati i membre del Grup Internacional de Recerca Cultura, Història & Estat (GIRCHE) de la Universitat de Barcelona (UB). Secretaria del Liceu Maragall de filosofia (amb seu a l’Ateneu Barcelonès). I Fundadora i Presidenta de Dracmaycat (www.dracmaycat.com), la meva experiència inclou treball com a Community Manager, investigació i recerca d’antropologia i la cultura catalana, amb una curiosa passió envers els dracs. La figura del Drac a Catalunya, m’ha portat a documentar i estudiar dracs d’arreu de Catalunya per difondre i exposar més i millor la imatge del Drac envers la cultura catalana com a tret identitari.
mayteduarte.com                 dracmaycat.com

Si desea publicar su artículo (alrededor de 1500 palabras) en la Revista Digital de Humanidades  Sárasuati, póngase en contacto rellenando este formulario:

Tu nombre (obligatorio)

Tu email (obligatorio)

Asunto

Tu mensaje

Mándame tu artículo:

Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD