Nova secció: Història Antiga, de Elena Moragas

 

     Desde Sarasuati estamos muy contentos de presentar una nueva sección que, regularmente, aparecerá entre nuestros artículos a partir de ahora. A continuación os dejo una breve presentación de su responsable, Elena Moragas, que se encargará no solamente de mostrarnos una visión particular de la Historia Antigua, sino que además será la coordinadora de la sección y de todos aquellos y aquellas que querais publicar en Sarasuati.

Un saludo,

Iván Matellanes Fresnadillo

 

 

Benvolguts, estrenem una nova secció dedicada a la història antiga, i a totes aquelles civilitzacions que van formar part de l’antiguitat: sumeris, acadis, asiris, mesopotàmics i egipcis entre d’altres. Donarem resposta a les preguntes que versen sobre l’antiguitat d’aquestes civilitzacions i com van influïr en el pas del temps en d’altres cultures coetanies a la seva. Us animem a redescobrir el passat, a mirar el present amb una altra perspectiva diferent al discurs linial i categoritzat que fa la nsotra societat de la història. En definitiva a obrir la nostra ment a altres cultures del món antic, i a redescobrir les seves costums, la seva mitologia i la seva particular manera de veure el món. Us hi esperem!

 

 

Articulos similares:

Licencia Creative Commons
Nova secció: Història Antiga, de Elena Moragas por Elena Moragas Pascual, a excepción del contenido de terceros y de que se indique lo contrario, se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Spain Licencia.

About Elena Moragas Pascual

Sóc tècnica en Gestió administrativa i Grau superior en Restauració per ESHTSI (Escola Superior d'Hosteleria i Turisme Sant Ignasi Sarrià). Actualment compagino la meva feina amb els estudis de psicologia i Humanitas a la UOC. Sóc col.laboradora de radio a Radio Martorell. El motiu pel que estic aquí es perquè em fascina el món antic, descobert per primer cop l'any 2006 on la concepció del món que coneixia va canviar radicalment la meva visió de veure i viure la història. Sens dubte aquest ha estat un fet que ha marcat la meva vida acadèmica.

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *

Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD