Seminari sobre l’obra de PETER SLOTERDIJK a la Universitat de Girona

La Càtedra Ferrater Mora de la Universitat de Girona té el gust d’anunciar la presència del Prof. PETER SLOTERDIJK (Staatliche Hochschule für Gestaltung Karlsruhe, Alemanya) del 3 al 6 de maig del 2011, per dirigir un Seminari sobre la seva obra.

En el pensament contemporani, el nom de Peter Sloterdijk és un referent internacional de primera línia. És autor de la Crítica de la raó cínica, saludada per Jürgen Habermas com l’esdeveniment més important en la història de les idees des de 1945. En la seva trilogia Esferes intenta elaborar (superant l’anàlisi existencial heideggerià) una visió general de la història humana i de la condició moderna a partir d’una nova teoria de l’espai interior i de l’animalitat humana: l’”esfera”, la “bombolla” i el “globus” són els contenidors a través d els quals l’home pensa i sent el món, a la recerca d’una protecció dels perills externs, i que remet a l’úter matern.

Sloterdijk concep la postmodernitat com la posició que combat el totalitarisme de la metafísica clàssica occidental, la història de la qual cal entendre com un procés de globalització. No cal dir que la presència d’una figura com Sloterdijk en sessions de matí i tarda és un fet absolutament excepcional.

Inscripcions Càtedra Ferrater Mora, Facultat de Lletres (UdG) Plaça Ferrater Mora, 1, 17071 Girona Telèfon: 972 418019 – Fax: 972 418978 – A/e: dir.cfm@udg.edu

El preu de la matrícula és de 40 EUR (20 EUR per als becaris i estudiants que ho acreditin).

El pagament es farà per transferència a &l dquo;la Caixa” al núm. de compte 2100 8332 20 2300031588

20110412-061618.jpg

Articulos similares:

Licencia Creative Commons
Seminari sobre l’obra de PETER SLOTERDIJK a la Universitat de Girona por Iván Matellanes (Licenciado en Filologia Inglesa), a excepción del contenido de terceros y de que se indique lo contrario, se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Spain Licencia.

About Iván Matellanes

Administrador, editor y creador de la e-Revista de Humanidades Sárasuatī, soy Licenciado en Filología Inglesa (UAB) y estudiante de último año de Humanidades (UOC). Además, tengo un Máster en "Teaching English as a foreign language" (UPF) y actualmente estoy cursando otro Máster oficial en "Estudios Norteamericanos" (UAH). Soy profesor de Inglés de ESO en la provincia de Castellón. Me gusta mucho la historia Americana y el pensamiento político estadounidense, ámbitos en los que me estoy especializando y alrededor de los cuales me gustaría disertar en un futuro.

Leave a comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Your email is never shared. Required fields are marked *

Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD